Siirry suoraan sisältöön

Monenlaiseen lomailuun soveltuvat Rastila Camping mökit

Rastila Camping mökit ovat uimarannan välittömässä läheisyydessä.

Itä-Helsingissä sijaitsevalla Rastila Camping -leirintäalueella on kattava valikoima eri tasoisia mökkejä erilaisiin tarkoituksiin. Sijainti Rastilan metroaseman vieressä ja meren äärellä on ihanteellinen. Alueelta pääsee hujauksessa niin ostoksille kuin Helsingin nähtävyyksiäkin kokemaan. Rauhallisemmasta lomailusta pitäville uimaranta ja Vuosaaren merelliset maisemat ovat kävelymatkan päässä. Rastila Camping mökit on tarkoitettu ainoastaan matkailukäyttöön ja mökin vuokraajan on oltava 18-vuotias.

Hyvän varustetason Rastila Camping mökit

Rastila camping mökit on jaoteltu lomamökkeihin, hirsimökkeihin, perhemökkeihin ja leirintämökkeihin. Nämä eroavat toisistaan varustelun ja koon mukaan, mutta kaikissa on muun muassa vuodevaatteet ja jääkaappi. Kahdeksan hengen lomamökki on varustetasoltaan ja tilavuudeltaan suurin. Siinä on olohuone, kaksi makuuhuonetta, avokeittiö ja ruokailutila, WC ja suihku, oma sauna sekä terassi

Rastilan leirintäalue on varustettu, kuten viiden tähden leirintäalueet kuuluukin. Luokituksen myöntää Suomen leirintäalueyhdistys. Alue on viihtyisä, sijainti erinomainen ja mökit moderneja. Huoltopalvelut ovat kattavat. Leirintäalueella on oma ravintola, ja huoltorakennukset ovat asiakkaiden käytössä vuoden ympäri. Sieltä löytyvät suihkut, wc:t, keittiöt, keittokatokset ja vaatehuoltotilat, joskin suurin osa näistä palveluista on saatavissa myös mökeissä.

Kotimaanmatkailua parhaimmillaan

Yö tai muutama leirintäalueella mökissä on edullista, ekologista ja hauskaa kotimaanmatkailua. Rastila Camping on ihanteellinen koko perheen yöpymiskohde, sillä tekemistä riittää teineillekin metropysäkin tai parin päässä shoppailusta elokuviin. Majoittuminen ja yhdessä tekeminen koko perheen kesken on hauskaa vaihtelua arkeen, jossa jokainen kiitää omissa kiireissään ja menoissaan.

Avainsanat: