Ravintolat Hamina

Löydä mieluisin ruokapaikka Haminasta

Kun nälkä yllättää, on mukava astua valmiiseen pöytään nauttimaan toisen valmistamia ruokia. Hamina on täynnä toinen toistaan upeampia ruokapaikkoja. Matkailijalla on siis valinnanvaraa runsaasti. Olipa kyseessä pikkunälkä tai valtava sudennälkä, tarjoavat ravintolat siihen helpotuksen. Haminasta löytyy muun muassa S-ravintolat, jotka tarjoavat monipuolisen, vaihtuvan menun ja edulliset hinnat. Voit esimerkiksi shoppailun lomassa nauttia Hesburgerin tarjonnasta. Hesburgerista saat vatsalle täytettä nopeasti ja pääset jatkamaan shoppailua ilman turhan pitkää taukoa. Jos taas haluat nauttia kupposen kahvia ruoan päälle, tarjoaa S-cafe Hamina siihen loistavan mahdollisuuden. Sekä S-cafe, että Hesburger sijaitsevat samassa osoitteessa.

Olipa nälkä suuri tai pieni, kannattaa etsiä ruokapaikka Hamina, joka tarjoaa sopivat puitteet ruokailuun. Esimerkiksi Restaurant Mon ami, joka tarjoaa ruokaa osoitteessa Fredrikinkatu 7. Ravintolat Hamina löytyy artikkelimme avulla vaivatta. Myös sivustomme blogi antaa hyödyllisiä vinkkejä.

ravintolat Hamina

Ruokapaikka Hamina - etniset ruokapaikat

Haminasta löytyy lukuisia suomalaista ruokaa tarjoavaa ravintolaa, mutta myös etnisiä ravintoloita löytyy. Mikäli haluaa esimerkiksi lomallaan tutustua etniseen ruokaan, on siihen hyvä mahdollisuus. Monen suomalaisen suosikkeja ovat kiinalaiset ravintolat, joista löytyy perinteisiä kiinalaisia ruokalajeja, kuten sushia.

Panda sushi on yksi Haminasta löytyvä suosittu kiinalainen ravintola, ja se sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 5b. Panda sushi on ravintola, jossa voit nauttia herkullisen kiinalaisen ruoan paikan päällä tai halutessasi ottaa annokset mukaan vaikkapa mökille. Voit esimerkiksi tilata sushilautaset etukäteen ja noutaa ne ravintolasta ennalta sovittuna aikana.

Grillit ja pizzeriat Hamina

Haminasta löytyy ruokaa myös grillien ja pizzojen ystäville. Yksi legendaarinen grilliruokaa tarjoava paikka on Haminan autogrilli. Se sijaitsee Haminan keskustan tuntumassa, osoitteessa Rautatienkatu 4. Haminan autogrilliltä nälkäinen matkailija saa nopeasti herkulliset grilliannokset, jotka vievät taatusti nälän, ja mahdollisesti myös kielen mennessään. Grilliltä saa ruokaa myös yöaikaan.

Kun majoituspaikkana toimii mökit Hamina ja pizzanhimo yllättää kannattaa suunnistaa johonkin Haminan lukuisista pizzerioista. Maininnan ansaitsee muun muassa Titanic kebab pizzeria, joka sijaitsee osoitteessa Kadettikoulunkatu 13. Toinen loistava pizzaa tarjoava ruokapaikka on pizzeria Mylly. Se puolestaan sijaitsee osoitteessa Ajuksentie 15. Haminasta löytyy myös suosittu Kotipizza. Kotipizzan löydät osoitteesta Sibeliuskatu 32.

Camping - lue sivustoltamme vinkit

S-ravintolat ja muut lukuisat ruokapaikat & kahvilat löydät Haminasta

Hamina hemmottelee todellisia herkkusuita, sillä sieltä löytyy monia suosittuja kahviloita ja konditorioita. Niistä voit käydä hakemassa herkut mukaan, vaikka camping alueen mökille. S-ravintolat ja muut ravintolat sekä kahvilat tarjoavat mahdollisuuden helppoon herkutteluun esimerkiksi mökillä tai asuntoautolla. Raati-cafe kaneli on kahvila, josta löydät keskieurooppalaisen, maalaisromanttisen tunnelman. Se sijaitsee osoitteessa Raatihuoneentori 1. Haminan linja-autoasemalla puolestaan toimii Cafe kamu, jossa voit nauttia vaikkapa kupin kahvia ja herkullisen leivoksen.

Taverna Tervanaru tarjoaa upeat merinäköalat maistuvine herkkuineen. Monet ruokapaikat Hamina sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa, mutta Taverna Tervanaru sijaitsee Haminan vierasvenesatamassa osoitteessa Tullimakasiininranta 9. Siellä on helppo piipahtaa kahvittelemassa esimerkiksi veneellä liikkuessa. Valitsetpa herkuttelupaikaksesi s-ravintolat, kiinalaisen tuokapaikan tai tunnelmallisen kahvilan, voit olla varma, että löydät Haminasta lukuisia hyviä vaihtoehtoja herkutteluun.