Mökit Hamina

Mökkejä kauniin luonnon keskellä

Vuokramökit Hamina löytyvät kätevästi verkosta. Haminassa voi yöpyä sekä koti- ja maaseutumajoituksessa tai vaikka teltassa meren rannalla. Camping Pitkäthiekat leirintäalue sijaitsee todella hyvällä paikalla, eli noin kuuden kilometrin päässä Haminan kauniista keskustasta. Alueella on mökkejä, asuntovaunu- ja telttapaikkoja sekä kaunis ja pitkä hiekkaranta. Tervasaaren vierasvenesatamassa on 20 asuntovaunupaikkaa, johon mukaan tulee suihku ja saunapoletti samaan hintaan. Haminasta löytyy runsaasti majoituspaikkoja, joten valinnanvaraa riittää. Viehättävää kodinomaista majoitusta tarjoaa Gasthaus Kallioranta omalla uimarannalla. Keskustaan sieltä on matkaa kolme kilometriä. Kesähuone on tarjolla seitsemälle henkilölle ja yksilöllisissä huoneissa olevia majoituspaikkoja kymmenelle. henkilölle. Mökkien varustukseen kuuluvat ruokailut, wi-fi, sauna, palju, barbeque rannassa, polkupyörät, vapaa pysäköinti sekä hienot ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet.

Mökit Hamina tarjoaa loistavan mahdollisuuden rentoon ja huolettomaan mökkeilyyn. Mökit vuokraus Haminasta onnistuu nykyään kätevästi verkosta, jolloin sähköinen vahvistus tulee suoraan mökin vuokraajan sähköpostiin.

Mökit vuokraus on helppoa, suosittua ja edullista

Lomalle lähtiessä kannattaa kartoittaa tarkkaan minkälaisia mukavuuksia loman aikana haluaa. Haluaako vain ottaa aurinkoa, grillata ja uida vai onko tarkoitus viettää syntymäpäiviä, häitä tai sukujuhlia. Haminasta löytyy mökkejä moneen makuun ja tarpeeseen.

Mukaan ei kannata pakata liikaa, vaan ainoastaan tarpeelliset tarvikkeet. Matkapuhelin akkuineen ja latureineen, henkilökohtaiset kammat, hammasharjat ja muu tärkeä kannattaa aina ottaa mukaan. Ravintoloiden ja ruokakauppojen, mutta myös terveyskeskuksen ja apteekin osoite on hyvä tietää etukäteen. Loma-asunnon omistajan ja huoltomiehen puhelinnumero on myös hyvä olla tiedossa. Kaiken oleellisen ollessa kunnossa, on mukavaa mökkeillä.

Löydä sivustomme avulla Haminan parhaat ravintolat

Majoituksen kustannukset kohoavat jatkuvasti

Majoitus ei ole aina halpaa, mutta se voi olla mukavampaa, ekologisempaa ja ennen kaikkea edullisempaa kuin esimerkiksi lentomatkustaminen ulkomaille. Majoitusajat ovat kuitenkin usein suhteellisen lyhyitä, sillä loma-asunnot saattavat sijaita joko omassa kotikunnassa tai 50-200 kilometrin sisällä omasta kotikunnasta katsoen. Joskus on mukavaa rentoutua ja mökkeillä aivan uudella alueella, johon Hamina vuokramökit ovat oiva ratkaisu.

Laadukkaat ravintolat Hamina palvelevat asiakkaitaan ammattitaidolla. Mökkeilijä usein kalastaa ja grillaa, mutta joskus on mukavaa astua myös valmiiseen pöytään. Herkullista ruokaa ja höyryävää kahvia lämpimäisineen tarjoavat muun muassa Lounashuone Kerho Kadettikoulukadulla, Konditoria-Kahvila Huovila Fredrikinkadulla, Taverna Tervanaru Tullimakasiininrannassa sekä kokous- ja juhlapalveluja järjestävä Aholafarm Kirkkovuorentiellä. Tutustuminen idyllisiin, toisistaan poikkeaviin ravintoloihin on varmasti yksi mökkimatkailun kohokohta.

mökit Hamina

Vuokramökit Hamina voivat sijaita myös leirintäalueella

Vuokramökit Hamina haluavat tarjota aina parastaan. Viime vuosina legendaarinen karavaaniharrastus on yleistynyt ja nostalgisen suositut leirintäalueet ovat taas ”puhjenneet kukkaan.” Hamina camping Pitkäthiekat tarjoaa lomailijalle runsaasti mukavuuksia, kuten rantasaunan, pyyhkeen, liinavaatesetin pyyhkeineen, terassin, baarin, kahvin- ja vedenkeittimen, astianpesukoneen ja joissakin majoitusyksiköissä myös erillisen keittiön. Leirintäalueelle voi tulla omalla autolla asuntovaunuineen, matkailuautolla, mopolla tai vaikkapa polkupyörällä oman tyylisi mukaan. Mökin voi varata kätevästi verkossa.

Tuvat ovat varustettu lomailijoita varten. Vuokramökit Hamina ovat varustukseltaan erilaisia, joten lomailijan kannattaa tarkastaa netistä, mitä kukin matkailuyritys tarjoaa. Erityisen tärkeää on selvittää, että onko asumuksessa saatavissa raikasta juoksevaa vettä ja elintärkeää sähköä. Mukaan kannattaa myös varata aurinkorasvaa ja kosteuttavaa after sun -voidetta. Veneilyä varten varataan pelastusliivit ja halutessa myös kalastusvälineet. Kalastuslupa-asiat kannattaa aina selvittää etukäteen ennen lomalle lähtöä. Hamina mökit ovat siis varteenotettava vaihtoehto majoittumiselle. Aiheesta kertoo lisää sivustomme blogi.