Siirry suoraan sisältöön

Haminan ruokapaikat tarjoavat syötävää jokaisen makuun

Nainen syömässä ravintola-annosta.

Haminan ruokapaikat ovat melko monipuolisia ja tarjoavatkin erilaisia vaihtoehtoja aina monipuolisista buffet-lounaista eksoottisempiin makuelämyksiin saakka. Tarjolla on pikkupurtavaa sekä vaihtoehtoja tuhdimpaan nälkään. Erilaisten ruokavaihtoehtojen lisäksi tarjolla on upeita ja historiallisia ravintopuitteita, jotka tarjoavat ikimuistoisen ruokailuhetken. Hamina tarjoaa ruokapaikkoja esimerkiksi lounaalle ja illalliselle, kahviloita kahvittelua ja pikkupurtavan syömistä varten, pubeja, pizzerioita ja grillejä sekä esimerkiksi ruokaa tarjoavan kesäterassin meren ääreltä.

Lounasta tarjoavat Haminan ruokapaikat

Haminassa on monia erilaisia ruokapaikkoja. Lounashuone Kerho sijaitsee lähellä Haminan keskustaa historiallisessa Haminan Varuskuntakerhon rakennuksessa ja tarjoaa monipuolisen buffetlounaan. Lounasta tarjoaa myös Lounaskahvila Jaspis. Tarjolla on aina keittolounas tai lämmin ateria sekä myös ruokaisa salaattiateria. Se on nuorisokahvila, mutta lisäksi kaikenikäisten kohtaamispaikka. Haminan Seurahuoneen historiallinen rakennus tarjoaa myös herkullisen lounaan.

Ravintolat Hamina tarjoavat usein upeita puitteita ja Restaurant mon ami ei ole poikkeus. Idyllinen kellariravintola tarjoaa rehellistä, á la carte ruokaa rennolla otteella. Social Burgerjoint taas tarjoaa ”aidon burgerin”, joka on yksinkertainen, mutta maistuva. WenJing Restaurant Hamina taas tarjoaa kiinalaista, japanilaista, korealaista sekä thaimaalaista ruokaa ja Panda Sushi buffet sekä a la carte ruokaa paikan päällä tai mukaan otettavaksi.

Herkuttele ja nauti maisemista

Haminan ravintolat tarjoavat upeita maisemia herkuttelun lomassa. Rampsi Kitchen & Lounge -kesäterassi esimerkiksi sijaitsee meren rannalla ja Taverna Tervanaru Haminan vierasvenesatamassa, Tervasaarella. Tämä merinäköalalla varustettu terassi antaa upean näköalan vuoden varsinkin kesällä. Se tarjoaa monipuolisesti ruokavaihtoehtoja aina keitoista kanakoreihin ja burgereihin saakka.

Avainsanat: